Dobrovkáné Dér Borbála


TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁROK !

Solymáron, német nemzetiségi családban születtem. A Közgazdaságtudományi Egyetemen, Budapesten, külgazdaság szakon szereztem közgazdász diplomámat.

Az Önök bizalmának köszönhetően az előző kilenc évben önkormányzati képviselőként tevékenykedhettem. A pénzügyi bizottság elnökeként figyelemmel kísérhettem az éves költségvetések teljesülését, a megvalósuló beruházásokat (Kék Óvoda, múzeum, orvosi rendelő megújulása; új utak építése; patakpartok rendbetétele). A község vagyona egy új Bölcsödével és egy Tájházzal gyarapodott. Maradtak bőven megoldandó feladatok a következő 5 évre is. Pályázati és önerő segítségével a kis iskola építése, új óvoda megvalósítása, saját főzőkonyha létesítése. Míg a külső területeken új utak épülnek, a belső „ófalu“ útjai, járdái felújításra szorulnak. Az autóforgalom nagyfokú növekedése miatt nagy szükség van a parkolás rendjének jól átgondolt, tervezett kialakítására. A gyereklétszám növekedése pedig szükségessé teszi a játszóterek felújítását, bővítését, a nyári táborozási lehetőség kialakítását.

Fontosnak tartom, hogy a település ezután is kiegyensúlyozott költségvetéssel rendelkezzen, mely megfelelő keretet biztosít a további fejlődéshez, új tervek megvalósításához, új pályázatokon való részvételhez.

Szeretném az Önök támogatásával továbbra is a 3. körzetben élők és a községben élő német nemzetiség érdekeit képviselni.

Dobrovkáné Dér Borbála

önkormányzati képviselőjelölt

Solymár, 3. választókörzet


Elérhetőségek:
2083 Solymár József A. u. 6.
Email: der.borbala@solymar.hu

Dobrovkáné Dér Borbála