Cser Angéla


Tisztelt Választópolgár!

Cser Angéla okleveles gépészmérnök vagyok, a Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem. Tervezőmérnökként évtizedek óta nagyrészt a Paksi Atomerőmű részére dolgozom, emellett minőségbiztosítási szakterülettel is foglalkozom. Évekig tevékenykedtem környezetvédelemi, hulladékhasznosítási, közintézmények energiaracionalizálási, városok helyi energiaellátási szakterületein.

2002-től aktívan részt veszek a helyi közéletben, a Polgári Körök Szövetsége, majd a Pro Solymáris Egyesület vezetőjeként több rendezvény megvalósításában, szervezésében segítettem. Nyolc évig a solymári Majális szervezői közé tartoztam.
2006-tól tagja vagyok a solymári Önkormányzat Képviselőtestületének, 2010-től a Településfejlesztési Bizottság elnökeként veszek részt a Testület munkájában.

Az elmúlt tizenhárom év alatt önkormányzati munkámnak is köszönhetően szűkebb pátriám, a Hutweide lakói hatalmas fejlődésnek lehettek tanúi. Belterületi részén teljes csatornázás valósult meg. Megépült a Cseresznye, Homok, Kert, Mély, Avar (belterületi szakasz) és Cserje utcák út- és járdaépítése csapadékvíz elvezetéssel. Idén készült el a Róka utca és csatlakozó utcáinak aszfaltozása és a napokban megindult a Mészégető utcai (belterületi szakasz) út- és járdaépítése is.
Képviselőként és bizottsági elnökként községünk problémáit megismertem, ezekre felelősségteljes választ igyekeztem eddig is és szeretnék a jövőben is adni. Hasonló lendülettel és eredményességgel szeretném a 2-es körzet gondjait is képviselni, megoldani.
1990 óta élek Solymáron férjemmel és lányommal. Solymár teljes mértékben befogadott. Hálás köszönettel tartozom érte mindenkinek! Kötelességemnek érzem, hogy annak a közösségnek, akik befogadtak, ahol házat építettünk és családot alapítottunk, ahol otthonra találtunk, odaadó figyelemmel és munkával segítsem az életét. Kérem, támogasson ebben!

Cser Angéla
önkormányzati képviselőjelölt
Solymár, 2. választókörzet


Elérhetőségek:
2083 Solymár Eper u. 8.
Tel: 30/688-0200
Email: cser@mc-e.hu