Dalos Attila


Tisztelt Választópolgár!

1974-ben Solymáron, sváb családban születtem, itt is élek a feleségemmel és négy gyermekünkkel. A Piarista Gimnázium után a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki Karán szereztem diplomát. A versenyszférában dolgozom vezetőként, 2 éve a Képviselőtestület munkájában is részt veszek a 6. sz. körzet képviselőjeként.

Az elmúlt időszakban több területen sikerült előre lépnünk a körzetben. Elkészült a járda és a lépcső az Anna kápolnánál, megújult a Munkás utca, megszépült a vasútállomás környéke, elérhető közelségbe került a Temető körforgalom megépítése. További feladataink közül sürgető a parkolási helyzet rendezése az állomás környékén, gyalogátkelők létesítése a Mátyás király utcában. Egész Solymárnak fontos egy új óvoda építése, iskolánk felújítása és egy működő, adóbevételt növelő iparterület elindítása.

Az elmúlt 2 évben aktívan részt vettem a Testület és a Vagyonbizottság munkájában, számos lakossági megkeresés kapcsán jártam közben személyesen. Továbbra is a körzet hangsúlyos képviseletét tartom legfontosabb célomnak – a nagyobb közösség érdekeit is szem előtt tartva. Helyismeretem, szakmai hátterem és képviselői tapasztalatom jó alapot ad ahhoz, hogy munkámat eredményesen folytathassam.

Ehhez kérem a támogatásukat és szavazatukat az önkormányzati képviselőválasztáson.

Dalos Attila
önkormányzati képviselőjelölt
Solymár, 6. választókörzet

Email: dalos.attila.solymar@gmail.com