Gaal-Hasulyó Bernadett


Tisztelt Választópolgár!

1990-ben születtem, felsőfokú tanulmányaimat a Debreceni Egyetem néprajz-lengyel szakán végeztem. Közösségszervező- és problémamegoldó készségemet ifjúsági szervezetekben, majd a közigazgatásban szerzett tapasztalataim mellett nagycsaládos édesanyaként is gyakorolhatom, hiszen férjemmel már 3 gyermekkel ajándékozott meg minket a Jóisten.

Az elmúlt években sok problémát sikerült megoldani Kerekhegyen és a körzet más részein, de bőven akad még tennivalónk. Néhány fontosabb megoldandó kérdés:

A Koppány Márton utca teljes rendbe tétele – bár a folyamat elindult – még mindig égető problémánk, a Budai Nagy Antal utca, Vörösmarty utca, Tető utca, Kökörcsin utca és más utcák megújulása sem tűrhet halasztást, hiszen útjainknak télen-nyáron biztonságosaknak kell lenniük.
A Kerekhegy központjában régóta hiányzik egy közösségi tér. Fontos az is, hogy a nagyközség e részén is megnyugtató legyen a közbiztonság.
A Rózsika utcában megvizsgálnám parkoló kialakításának lehetőségét az út kiszélesítésével, ezzel még többen válthatnának közösségi közlekedésre.
A bevásárlóközpontnál kieső szelektív hulladékgyűjtési lehetőséget pótolni kell.

Solymár kiemelkedő civil- és kulturális életének további erősítésében szeretnék részt venni.
Felelősségteljes képviselői munka csakis az itt élőkkel folyamatos kapcsolatot tartva, véleményüket meghallgatva lehetséges. Nem helyes, ha egy település ügyeit kizárólag a pártpolitika határozza meg. Olyan csapat tagjaként szeretnék Solymár képviselőtestületében dolgozni, amelyben a meglévő komoly tapasztalathoz járulhatok hozzá az újonnan bekapcsolódók tettvágyával, lelkesedésével.

Gaal-Hasulyó Bernadett

önkormányzati képviselőjelölt

Solymár, 4. választókörzet

Email: bernadetthasulyo@gmail.com