Gulyás István


Tisztelt Honfitársam! Kedves Szomszédom!

Gulyás István vagyok, 51 éves, végzettségem szerint villamosmérnök. Közel két évtizede élek Solymáron családommal, az Ön lakóhelyének szomszédságában, így van rálátásom az 5. számú választókörzet napi szintű használhatóságára és fenntarthatóságára.

Mivel a körzet nagy része nyaralóövezet volt, ez Solymár egyik legnagyobb fejlesztési igénnyel rendelkező területe. Az Önökkel folytatott beszélgetéseim alapján, ezek közül kiemelkedik az utak rossz állapota és csapadékelvezetése még akkor is, ha Szente Kálmán polgármester úr által vezetett Önkormányzat, 13 db nagy forgalmú utca megépítését és többrétegű aszfaltozását végezte el a körzetünkben, összesen több mint 4.500 méter hosszban.

Mivel nagyon sok még a feladat, megválasztásom esetén a Hutweide és Solymár egésze érdekében kapcsolatrendszeremmel, pályázatok írásában és megvalósításában szerzett több évtizedes tapasztalatommal, vállalkozói szemléletemmel, szervezői- és problémamegoldó készségemmel szeretném támogatni az Önkormányzat munkáját, az alábbi főbb célok megvalósítása érdekében:

további aszfaltozatlan utak fejlesztése, csapadékelvezetése, téli karbantartása;
közlekedés ésszerűsítése, biztonságosabbá tétele;
buszjárat kibővítése, menetrendek jobb összehangolása;
óvodai helyek bővítése;
közösségi terek kialakítása, ahol néhány havonta beszámolnék az Önkormányzat munkatervéről, forrásfelhasználásairól és az Önök érdekében végzett képviselői erőfeszítéseimről.

A fentieket alázattal, az informatikai vállalkozásom és a családi életem mellett végezném, szeretett hazám és lakóközösségem szolgálata érdekében, tekintettel a helyi nemzetiségi hagyományokra is.

Menjünk el szavazni! Hajrá Solymár!

Gulyás István

önkormányzati képviselőjelölt
Solymár, 5. választókörzet

Email: gulyas.istvan1@t-online.hu