Kővári András


Tisztelt Választópolgár!

Az Önök megtisztelő bizalmából az elmúlt 17 évben önkormányzati képviselőként szolgálhattam a Solymáron élőket. Feleségemmel és két gyermekemmel a Sport utcában lakunk, így jól ismerjük körzetünk mindennapjait.

Számomra nagyon fontos, hogy nyugodt és biztonságos életkörülményeket biztosítsunk az itt élőknek, hogy mindenki azt érezze, jó innen elindulni és jó ide hazajönni.

A biztonságos közlekedési rend kialakítása, az utcák állapotának további javítása és a közbiztonság erősítése az itt élők elsődleges, jogos igénye. A Közlekedési Bizottság elnökeként a megnövekedett átmenő forgalom, a belső utak gépjármű növekedése, a parkolási rend betartatása, felülvizsgálata folyamatos kihívást jelent számomra.

A következő években saját erős és pályázati pénzekből, új óvoda, iskola építés, útépítések, járdák, gyalogátkelőhelyek építése, térfigyelő rendszer fejlesztése a célom. Természetesen mindezek csakis összefogással érhetőek el, melyhez ezúton is kérem az Önök segítségét. Az elmúlt hónapokban nagyon sok tanácsot, javaslatot és nem utolsó sorban biztatást, támogatást kaptam Önöktől, hogy azt a munkát, amit az itt élőkkel közösen elkezdtünk, folytatni tudjuk.

Ehhez kérem újra támogatásukat október 13-án.

Kővári András

önkormányzati képviselőjelölt

Solymár, 8. választókörzet

Elérhetőségek:
2083 Solymár Sport u. 58.
Email: kovari.krizantem@t-online.hu