Pappert Zoltán


Tisztelt Választópolgár!

1976-ban születtem. Tősgyökeres solymári családból származom. A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szereztem történész diplomát. Jogász feleségemmel két gyermeket nevelünk. A Solymári Településüzemeltetési Kft. munkatársaként jól ismerem a község ügyes-bajos dolgait, beleértve az utak, a közterületek állapotát, a téli síkosság-mentesítést, a beruházások problémakörét vagy a közösségi programok szervezését.

Az elmúlt két évben aktívan részt vettem ezek megvalósításában, a gyakorlati problémák megoldásában. Pontosan tudom, milyen gondok adódhatnak a kátyúk vagy a téli csapadék miatt és milyen fontos, hogy ezek az általában váratlanul felmerülő nehézségek a lehető leggyorsabban megoldódjanak.

Ebben a körzetben, ahol Solymár talán legszebb fekvésű lankás területei találhatók, különösen fontos, hogy a közterületek biztonságosak legyenek, az itt élők részesei legyenek a Solymár egészére jellemző fejlődésnek, amit az elmúlt években tapasztalhattunk. Mindenkit megillet a nyugodt és biztonságos lakókörnyezet lehetősége.

Tapasztalatom, helyismeretem birtokában szeretnék képviselőként is hozzájárulni a körzet és Solymár egészének fejlődéséhez. Gyakorlatias, problémamegoldó szemlélettel szeretném egy csapat tagjaként erősíteni a képviselő-testület munkáját, ahol az egyetértés és az összehangolt munka biztosíthatja a fejlődést.

Ehhez a munkához kérem támogatását. Tegyünk közösen Solymárért!

Pappert Zoltán

önkormányzati képviselőjelölt

Solymár, 7. választókörzet

Email: pappertz@gmail.com