Dr. Szente Kálmán


Tisztelt Választópolgár!

A 2019. október 13-i önkormányzati választáson nem csak polgármesterként, hanem egyéni képviselőjelöltként is elindulok, ezúttal Solymár 1. számú választókörzetben.

Itt nőttem fel a Tersztyánszky utcában és tíz évig éltem a lakótelepen, jól ismerem a környéket.

Az elmúlt években ebben a körzetben is sok szép fejlesztést valósítottunk meg. Megépült a régen várt főút melletti járdaszakasz. Vis maior támogatásból hárítottunk el két komolyabb üregbeszakadást a Madách és a Pilisvörösvári utcákban. Megépítettük szintén belügyminisztériumi támogatásból a Párkány utca partfalát, a Pacsirta utcai hidat és a Csősz utca alsó szakaszát. A közútkezelőnél sikerült elérnünk, hogy a Tersztyánszky utca új burkolatot kapjon, majd az új áruház ide településével megépültek a parkolók és rendeződött az útpadka helyzete. EU pályázattal újjávarázsoltuk a Kék Ovit.

Előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a temetői körforgalom megépítéséről – aminek terveit és engedélyeit elkészíttettük - és engedélyeztetés alatt van a PEMŰ előtti gyalogátkelőhely jelzőlámpás csomóponttá való átépítése. Szeretném, ha a következő önkormányzati ciklus végére e körzetben is minden lakóövezeti utat burkolattal látnánk el, és összekötnénk a járdákat a hiányzó szakaszokkal. A településre bevezető főútunk így egységes rendezett képet mutatna és a gyalogos közlekedés is biztonságosabb lehetne. A lakótelepi játszóteret szeretném átépíteni és az iskolánál és az óvodánál jól bevált műfüves borítással ellátni.

E fejlesztések megvalósításához kérem az Önök segítségét. Kérem, támogassanak, mint polgármestert és mint körzeti képviselőt, hogy a 2019-2024-es ciklus ugyanolyan sikeres legyen, mint a megelőző.

Dr. Szente Kálmán

önkormányzati képviselőjelölt

Solymár, 1. választókörzet

Tel: +36-202040468Email: polgarmester@solymar.hu
Email: szentekalman@gmail.com